Sata

SATA GmbH & Co. KG drži vodeću poziciju u svijetu u oblasti tehnologije farbanja „mokro na mokro“  i, osim Njemačke,  snabdijeva distributivne partnere u oko 100 zemalja širom svijeta. Pored tehnološki izvanrednih SATA pištolja za prskanje, drugi proizvodi kao što su sistemi posuda, sistemi za zaštitu disajnih puteva i tehnologija kompresovanog vazduha, čine SATA sistemskim dobavljačem za korisnike kao što su auto partneri, industrija, stolari i moleri.

Obzirom da je porodična kompanija, održivost je sastavni dio poslovnih aktivnosti SATA-e. SATA preuzima odgovornost u tri nivoa: ekonomije, ekologije i društvene odgovornosti. Ekonomska dimenzija podrazumijeva osiguranje dugoročnog uspjeha kompanije – danas i za buduće generacije. Ovaj uspjeh nam omogućava da se uključimo u socijalnu  dimenziju. SATA godinama podržava razna lokalna i globalna udruženja i projekte za pomoć onima kojima je ista potrebna.

U SATA-i, ekološka dimenzija uključuje očuvanje resursa i izbjegavanje otpada. Stoga SATA dobija 100% zelenu električnu energiju i daljinsko grijanje iz obližnjeg postrojenja za biogas. Štaviše,  SATA ulaže u ekološki prihvatljive tehnologije kao što su geotermalna energija i fotonapon. Za SATA-u je razumljivo da kontinuirano poboljšava i širi svoje mjere održivosti kako bi osigurala budući uspjeh.

https://www.sata.de/

Kategorije: filteri za komprimirani zrak Pištolji za lakiranje prateći materijal zaštitne maske

Pošaljite upit

Brendovi

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Kontaktirajte Eurospektar d.o.o.

Budi prvi obavješten o novitetima, akcijama i posebnim ponudama