GAZPROMNEFT

Gazpromneft-Lubricants (Gazpromneft-Lubricants Ltd.) je filijala kompanije Gazprom Neft koja je fokusirana na proizvodnju i prodaju ulja, masti i tehničkih tečnosti. Kompanija je osnovana u novembru 2007.

Proizvodi se proizvode na šest proizvodnih lokacija u Rusiji, Italiji i Srbiji. Ukupan obim proizvodnje je 700.000 tona visokokvalitetnih ulja, masti i tehničkih tečnosti godišnje. Fabrika maziva u Omsku (OZSM) ima najnapredniju liniju u Rusiji za proces miješanja, punjenja i pakovanja maziva sa ukupnim godišnjim kapacitetom miješanja i pakovanja od 300.000 tona. Sistem menadžmenta Gazpromneft-Lubricants-a i njegovih proizvodnih sredstava ispunjava zahtijeve međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001, IATF 16949, OHSAS 18001 i ISO 50001.

Klijenti kompanije su najveća industrijska preduzeća. Asortiman proizvoda uključuje 700 različitih proizvoda, ulja i masti za sve segmente tržišta (više od 1500 SKU na zalihama). Proizvodi Gazpromneft-Lubricants su odobreni od preko 400 vodećih proizvođača opreme: BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, Renault, General Motors, Cummins, MAN, ZF, KAMAZ, Bosch Rexroth i drugi.

Kompanija takođe proizvodi i prodaje ulja za brodske motore.

Gazpromneft-Lubricants kontroliše 22% ruskog tržišta pakovanih maziva, a takođe posluje u zemljama ZND i Baltiku, Evropi, Centralnoj i Jugoistočnoj Aziji, Africi, Južnoj Americi i šire. Sveukupno, proizvodi kompanije se nalaze u 78 zemalja širom svijeta.

https://www.gazprom-neft.com/

 

Kategorije: AD BLUE ANTIFRIZI HIDRAULIČNA ULJA KOČIONE TEČNOSTI KOMPRESORSKA ULJA MONOGRADNA ULJA MOTORNA ULJA ZA PUTNIČKE AUTOMOBILE MOTORNA ULJA ZA TERETNA I KOMERCIJALNA VOZILA SPREJEVI ZA RADIONICE/ SERVISE ULJA ZA AUTOMATSKE MIJENJAČE ULJA ZA MIJENJAČE I DIFERENCIJALE ULJA ZA POLJOPRIVREDNE MAŠINE

Pošaljite upit

Brendovi

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Kontaktirajte Eurospektar d.o.o.

Budi prvi obavješten o novitetima, akcijama i posebnim ponudama