Black Horse

Više od 60 godina kontinuirano unapređujemo tehnologiju naših proizvoda. Black Horse-FAS doo ima bogatu istoriju stalnih poboljšanja i inovacija od samog početka. Naša fabrika akumulatora je prisutna na tržištu olovnih starter akumulatora od 1952. godine. Preduzeće je izraslo iz male radionice za montažu i popravku olovnih akumulatora od 6V i 12V.  Zahvaljujući znanju i iskustvu stručnjaka kompanije, uvođenjem najsavremenije opreme vodećih svjetskih proizvođača, kompanija je dostigla najviše nivoe kvaliteta nove savremene generacije akumulatora zasnovanih na kalcijum tehnologiji ispunjavajući visoke zahtjeve evropske norme EN 50342. Proizvodnju obavlja tim kvalifikovanih stručnjaka koristeći najnoviju opremu i tehnologije, što kompaniju čini visoko konkurentnom na međunarodnom i lokalnom tržištu.

Modernizacija proizvodnje i razvoj novih tehnologija obezbjeđena je stalnim ulaganjima.  Danas je ukupan kapacitet fabrike 2.500.000 akumulatora godišnje, odnosno 7.000 akumulatora dnevno. Trenutno kapacitet je 4000 akumulatora.  Osnova filozofije kompanije je sistematsko stručno usavršavanje kvalifikovanog osoblja. U fabrici je trenutno zaposleno 184 radnika, a ovaj broj raste.

Kao jedan od vodećih evropskih proizvođača akumulatora, Black Horse-FAS je prisutan u mnogim evropskim zemljama: Rusiji, Bjelorusiji, Litvaniji, Estoniji, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Španiji, Italiji, Holandiji, Bugarskoj, Albaniji, u zemljama bivše Jugoslavije, kao i na Bliskom istoku.

https://www.blackhorse.rs/

Kategorije: Akumulatori

Pošaljite upit

Brendovi

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Kontaktirajte Eurospektar d.o.o.

Budi prvi obavješten o novitetima, akcijama i posebnim ponudama